Data Center Solutions

TotalDesk biedt een groot aantal oplossingen vanuit onze datacenters.

Data Center Solutions

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om een deel van de ICT niet meer in eigen huis te (onder)houden. En dat is logisch want de complexiteit en beveiligingsrisico’s groeien nog dagelijks.

Totaldesk beschikt over meerdere datacenters – in Amsterdam en Delft, Ongeacht uw organisatiegrootte of groei, onze oplossingen passen altijd en groeien mee met uw bedrijf. Of het nu gaat om een enkele server, een half of volledig rack of een volledige zaal; uw IT is onze zorg! 

 

TotalDesk verbindt

Wij bieden een veilige en gecertificeerde omgeving voor uw eigen apparatuur. U heeft 24×7 toegang tot uw eigen systemen en eventueel beheren wij uw omgeving.

Wij leveren de diensten inclusief dubbel uitgevoerde internet verbindingen. DDOS filtering, Optionele firewalls, en eigen dubbel uitgevoerde backbone verbindingen tussen de datacenters. Hiermee kunnen wij voor u een hoog beschikbare oplossing ontwerpen en implementeren.

Data Recovery and Back-up

Als Veeam partner bieden wij de beste Back-up oplossingen. Voor onsite en remote (Datacenter) back-up’s. Zelfs back-up’s van Cloud toepassingen zoals Microsoft 365 behoren tot de mogelijkheden.

 

Ook bieden wij private archivering oplossingen voor permanente data opslag. En een bijzonder effectieve manier om dataverlies en het betalen van losgeld bij een Ransomware aanval te voorkomen.

 

Cloud-Services

Vanuit onze datacenters in Amsterdam en Delft zijn nog veel meer Cloud Services mogelijk.

  • IaaS – Infrastructure as a Service
  • Taas – Tape as a Service

En wat te denken van onze expertise op het gebied van:

  •  Microsoft Cloud (365, Azure) en Server omgevingen
  •  Linux omgevingen en beheer
  • Docker en Kubernetes

 

Cyber Security

Onze security kennis en uitgebreide mogelijkheden van geavanceerde firewalls en anti ransomware maatregelen passen wij uiteraard ook toe op de door ons aangeboden Datacenter Services. Bovendien hebben wij uitgebreide detectie software in gebruik om onregelmatigheden in het toegangs- en netwerkverkeer vroegtijdig te herkennen.  Ook werken wij met  versleutelde volumes (die voldoen aan AVG wetgeving)

 

CO-Locatie

Wij bieden een veilige en gecertificeerde omgeving voor uw eigen apparatuur. U heeft 24×7 toegang tot uw eigen systemen en eventueel beheren wij uw omgeving.

Wij leveren de diensten inclusief dubbel uitgevoerde internet verbindingen, DDOS filtering, optionele firewalls, en eigen dubbel uitgevoerde backbone verbindingen tussen de datacenters. Hiermee kunnen wij voor u een hoog beschikbare oplossing ontwerpen en implementeren.

Databeschikbaarheid

Uw traditionele IT omgeving moet tegenwoordig aan heel wat meer eisen voldoen dan vroeger. Zo is 7×24 databeschikbaarheid onmisbaar geworden, terwijl de security eisen (en bedreigingen) telkens hoger worden. Door zowel technische veroudering als de moderne eisen zijn veel ICT omgevingen dringend aan vernieuwing toe. Bij de overwegingen hoe dat plaats moet vinden zijn er meerdere mogelijkheden.

Bezit van eigen ICT middelen maakt hierbij steeds vaker plaats voor gebruik naar behoefte. Vooral omdat die behoefte aan IT middelen zo onvoorspelbaar is geworden.

Schaalbare databeschikbaarheid afnemen vanuit onze private datacenters is daarbij zeker een slimme en flexibele optie.

Een aanpak die bij TotalDesk al jaren in goede handen is. Want wij adviseren niet alleen, maar voeren ook uit.

(Hybrid) Cloud Implementaties

Wist u dat wij een schat aan ervaring in huis hebben op het gebied van Cloud implementaties? Door TotalDesk ingerichte private Cloud omgevingen met meer dan 10.000 dagelijkse gebruikers, zijn door ons ontworpen, operationeel gemaakt en nog veel belangrijker: Doen wij het dagelijks beheer van. Je ICT uitbesteden aan derden en services toevertrouwen aan de Cloud is niet iets waarbij je over een nacht ijs gaat.

TotalDesk heeft voor u de antwoorden, maar maakt haar oplossingen ook waar. Onze consultants werken uw Cloud projecten of ideëen uit, doen voor u de onderhandelingen met leveranciers en begeleiden de implementatie van ontwerp tot oplevering, om vervolgens het dagelijks beheer en de security monitorring geheel of gezamenlijk met u uit te voeren. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

 

Vraag over databeschikbaarheid?

Vraag over CO-locatie?

Vraag over Hybrid Cloud Implementaties?

Wij helpen graag!

10 + 3 =

TotalDesk

Hoofdstraat 292
2171 BS Sassenheim

Openingstijden

Ma-Vr 09:00-17:00

Direct contact

 085-782 2222

 Sales@totaldesk.nl

TotalDesk Partners

CHAT