Secure Cloud Werkplekken

TotalDesk uw specialist voor Secure Cloud Werkplekken

 

Veilig in de cloud 

Uw traditionele kantoorwerkplek is niet meer van deze tijd. De Totaldesk extra beveiligde Secure Cloud Desktop is de slimme oplossing voor middelgrote organisaties die productief willen blijven wanneer en waar dan ook. Binnen de Secure Cloud Werkplek is uw data vele malen sneller en veiliger te gebruiken dan bij traditionele werkplek en andere Cloud oplossingen. Maar ook Microsoft 365 omgevingen kunnen wij prima voor u inrichten en beheren. Inclusief het veilig stellen en behouden van uw kostbare Office informatie in de cloud. Wij adviseren wat het beste past, aan u de keuze!

Basispaketten van TotalDesk

Secure Online TOTAAL

€79 Per Maand

De meest complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 20 GB opslag per gebruiker, backup en archivering, beveiliging en uitgebreide suport, VOIP account en zelfs inclusief de werkplek hardware

Secure Online PRO

€59 PER MAAND

De complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 10 GB opslag per gebruiker, voor gebruikers die al over werkplek hardware beschikken.online werkplek

 

Secure Online BASIS

€29 PER MAAND

De Secure Online Werkplek waarin het mogelijk is uw eigen applicatie te draaien. Natuurlijk voorzien support en een degelijk Virus/Malware scanner. Maar ook de opslag van 5 GB per gebruiker is gewoon inbegrepen.

Secure Online FLEX

€N.o.t.k. PER MAAND

De Secure Online Werkplek die geheel in gericht is naar uw wensen. Met de Secure Online FLEX werkplek biedt TotalDesk u maatwerk met  ongekende keuzevrijheid .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdvoSecure™ Branchepakket Advocatuur

TotalDesk brengt u AdvoSecure: een veilige oplossing voor Dossier en Time Management voor advocaten tegen heldere kosten. Bij AdvoSecure worden uw gegevens automatisch veilig opgeslagen. AdvoSecure werkt standaard met een dubbellaags beveiliging. Dossiers staan opgeslagen in onze data-kluizen in 2 speciaal gecertificeerde rekencentra binnen Nederland. Uw data blijft uw data. AdvoSecure rekent af met gebruikersabonnementen. U betaalt simpel per open Dossier. Dus geen onduidelijkheid meer met extra abonnementen voor ondersteunend personeel zoals assistenten, secretariaten of stagiaires. 

AdvoSecure integreert naadloos met uw bestaande kantooromgeving. Indien u uw vertrouwde email of agenda systeem wilt blijven gebruiken, dan kan dat. Bovendien biedt Advosecure de meest complete oplossing:

 

 • ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde opslag en verwerking in 2 afzonderlijke NL-datacenters
 • Koppeling onder eigen internet Domein
 • Veilige inlog via 2 factor authenticatie
 • Delen/Beveiliging met medewerkers op dossier niveau
 • Ieder advocaten kantoor werkt in een gescheiden beveiligde omgeving
 • Meerdere backups per dag. Lange termijn >10 jaar capsule backup van archieven is mogelijk
 • Uitgebreide support mogelijkheden ook buiten kantoortijden

 

AdvoSecure Veilig

En dan ineens liggen de gegevens van Uw cliënten op straat; Een realistisch horror scenario waar je niet aan moet denken. Juist in de Advocatuur is een veilige opslag van gegevens een absolute voorwaarde. Bij AdvoSecure worden Uw gegevens automatisch veilig opgeslagen. AdvoSecure voldoet aan de hoogste beveiligingseisen van de … wetgeving, die u beschermt tegen mogelijke datalekken. Dat is voor U een zorg minder.

Advosecure Voordelig

Géén hoge vaste kosten voor uw IT maar u betaalt alléén als u het systeem daadwerkelijk gebruikt. Bij AdvoSecure betaalt U alleen een bedrag per dossier dat u aanmaakt en over de hoeveelheid gegevens die u opslaat. Dat is voordelig, inzichtelijk en zonder verborgen kosten.

Advosecure Gemak

Eenvoudig in gebruik en een groot scala aan mogelijkheden met excellente ondersteuning:

 • Conversie gegevens naar nieuw systeem
 • Trainingsmogelijkheden
 • Backup zonder omkijken
 • Unieke Gespreksduur <-> Dossierintegratie
 • Naadloze integratie met Microsoft 365 of andere MS Office varianten

Microsoft 365 van TotalDesk

Microsoft 365 Business Basic 

 

Microsoft 365-Apps voor bedrijven

 

Business Standard

 

 

Wij helpen graag!

TotalDesk

Hoofdstraat 292
2171 BS Sassenheim

Openingstijden

Ma-Vr 09:00-17:00

Direct contact

 085-782 2222

 Sales@totaldesk.nl

TotalDesk Partners

x