Secure Cloud Werkplekken

TotalDesk uw specialist voor Secure Cloud Werkplekken

 

Veilig in de cloud 

Uw traditionele kantoorwerkplek is niet meer van deze tijd. De Totaldesk extra beveiligde Secure Cloud Desktop is de slimme oplossing voor middelgrote organisaties die productief willen blijven wanneer en waar dan ook. Binnen de Secure Cloud Werkplek is uw data vele malen sneller en veiliger te gebruiken dan bij traditionele werkplek en andere Cloud oplossingen. Maar ook Microsoft 365 omgevingen kunnen wij prima voor u inrichten en beheren. Inclusief het veilig stellen en behouden van uw kostbare Office informatie in de cloud. Wij adviseren wat het beste past, aan u de keuze!

Basispaketten van TotalDesk

Secure Online TOTAAL

€79 Per Maand

De meest complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 20 GB opslag per gebruiker, backup en archivering, beveiliging en uitgebreide suport, VOIP account en zelfs inclusief de werkplek hardware

Secure Online PRO

€59 PER MAAND

De complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 10 GB opslag per gebruiker, voor gebruikers die al over werkplek hardware beschikken.online werkplek

 

Secure Online BASIS

€29 PER MAAND

De Secure Online Werkplek waarin het mogelijk is uw eigen applicatie te draaien. Natuurlijk voorzien support en een degelijk Virus/Malware scanner. Maar ook de opslag van 5 GB per gebruiker is gewoon inbegrepen.

Secure Online FLEX

€N.o.t.k. PER MAAND

De Secure Online Werkplek die geheel in gericht is naar uw wensen. Met de Secure Online FLEX werkplek biedt TotalDesk u maatwerk met  ongekende keuzevrijheid .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft 365 abonnementen

TotalDesk is Certified Microsoft Partner van het 1e uur. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor al uw Microsoft gerelateerde software. Van abonnement tot implementatie en support. Wij kunnen leveren, integreren en volledig beheren. Een paar voorbeelden: 

 

Microsoft 365 Business Basic 

 

Microsoft 365-Apps voor bedrijven

 

Business Standard

 

 

Wij helpen graag!

TotalDesk

Hoofdstraat 292
2171 BS Sassenheim

Openingstijden

Ma-Vr 09:00-17:00

Direct contact

 085-782 2222

 Sales@totaldesk.nl

TotalDesk Partners

x